de periode.) Je bent slim, ambitieus en je wilt de volg

Maak je klaar om Black Friday te bezitten met deals Adidas ZX Flux Mujer over enkele van onze meest iconische stukken en frisse nieuwe looks. Met prijzen tot 50% korting is dit de perfecte tijd om te scoren op adidas-spullen om nieuwe stijlen te inspireren of om gamedagklaar te Nike Air Presto Dames maken voor je sport. Of je nu voor iemand anders winkelt of jezelf cadeau geeft aan een garderobe-update, vind alles wat je nodig hebt tijdens de adidas Black Friday Sale 2018. Krijg de look die je wilt met de Nike Air Max 2017 Dames high-performance technologie die www.heinohellwig.de je nodig hebt in onze sportkleding en schoenen. Bekijk alledaagse items zoals klassieke hoodies, street-savvy grafische tees en opvallende accessoires. Met deze enorme Black Friday-deals pak Nike Air Max 90 Womens je er één in elke kleur en combineer je om een ??gepersonaliseerde look te cre?ren die uniek is voor jou. Iedereen wou een stukje Alibaba Group's Singles 'Day-taart - en ten minste drie atletische merken Adidas NMD Femme hebben een flinke snee gepakt. Ondertussen, atletische schoenenmaker New Balance had ook reden om te vieren: Alibaba zei dat het meer dan 60.000 paar schoenen verkocht tijdens de pre-sales voorafgaand aan het grote shoppingevenement van zondag.

"Vandaag zijn we getuige geweest van de kracht en de opkomst van de Chinese consumptie-economie en het voortdurende streven van consumenten om hun dagelijkse levensstijl te verbeteren", Nike Air Max 95 Femme aldus Nike Air Max 90 Uomo Daniel Zhang, CEO van Alibaba. "Dankzij deelname aan het hele Alibaba-ecosysteem konden onze merk- en handelspartners zich als nooit tevoren bezighouden met consumenten. Vooruitblikkend zal Alibaba Adidas Superstar Heren de evolutie naar de toekomstige digitale economie en levensstijl blijven leiden. "China's Singles 'Day begon 25 jaar geleden als een sociale activiteit om romantisch ongebonden personen hun status te laten vieren - in plaats van te weerstaan. Maar in 2009 adopteerde Alibaba het feest als een commerci?le feestdag, met als hoofdthema het Chinese gezegde: "Als je niet kunt zijn met iemand die je leuk vindt, kun je Nike Air Vapormax Womens op zijn minst worden met iets dat je leuk Adidas Arkyn Womens vindt." Dit jaar, het mega-evenement - die in GMV $ 7,8 miljoen opleverde tijdens zijn eerste feest - zijn 10e verjaardag.

"Door de explosieve digitale transformatie van China heeft de verbazingwekkende groei van het festival in het afgelopen decennium de gestage groei van de kwaliteitsconsumptie gestimuleerd door Chinese kopers", zei Zhang. "De evolutie toont ook de ontwikkeling Nike Air Max TN Damen van het Alibaba-ecosysteem in de loop van de tijd, dat verder reikt dan e-commerce." De Chinese e-tailbehuoth zei vandaag dat zijn jaarlijkse shopping extravaganza, Singles Day, $ 30,8 miljard aan bruto Adidas Superstar Mujer handelsvolume (GMV) genereerde, een stijging van 27 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. En de atletische krachtpatsers Nike en Adidas behoorden tot de meer dan 230 merken die meer dan $ 14 miljoen in GMV Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens overschreden - door lid te worden Adidas ZX Flux Womens van Apple, Estée Lauder, L'Oréal, Gap en andere grote merken. (Bruto handelsvolume verwijst naar de totale waarde van goederen die worden verkocht op een e-commerce marktplaats gedurende een Adidas Sobakov Femme bepaalde periode.) Je bent slim, ambitieus en je wilt de volgende Gates zijn. Dus hoe kun je het spel voorlopen en blijven? De Blinkist-app is hoe.
Sign In or Register to comment.