zoals Sandy Liang die verknipte versies van

Zelfs mensen die er goed uitzien, hebben Nike Air Max 90 Femme gekozen voor onduidelijkheid. Ariana Grande - een van de mooiste mensen ooit gemaakt door de vrouwelijke God - bleef het land met een goede smaak enculture terwijl ze onder massieve hoodies verdween. Adidas NMD Womens Als iemand die vele malen heeft gesproken over leven met angst, toont Grande's verdwijnende daad in kleding de kracht om jezelf minder zichtbaar te maken terwijl je weigert volledig te verdwijnen. Je hoeft er niet uit te zien als een sexy muis om grote truien te dragen. Ik heb negen gigantische hoodies in Adidas Ultra Boost Womens mijn garderobe-een van hen is zo groot, het valt op mijn enkels. Deze categorie kleding leert ons dat het beter is om je comfort te prioriteren, en dat als je dat doet, Adidas ZX Flux Womens je veel cooler wordt. Een bijzonder saaie Amerikaanse stapel is erg populair geworden: de fleece. Gepopulariseerd door de nietgoede L.L. Bean uit het jaren 90-tijdperk, is www.daviddenardi.fr deze neppe scheermepper groter dan ooit, met Nike Air Max 97 Dames cult-merken zoals Sandy Liang die verknipte versies van deze anti-mode pullover verkopen, als de beste Japanse outlet,

Uniqlo, is fleece-wild Nike Air Max 90 Uomo geworden met meer bovenkleding voor teddyberen dan iemand ooit zou willen. Het is een ander verlengstuk van de door ouders ge?nspireerde esthetiek: onze Adidas ZX 750 Femme ouders droegen fleece terug in de gouden eeuw aan het einde van de 20e eeuw; vandaag verpulveren de stofwortels van stofachtige dieren jongvolwassenen elektronisch in een eenvoudiger tijd. We moeten eindelijk de meest beschadigde stukken van onszelf schitteren in gebrokenheid, zonder te proberen mooi te worden.Birkenstock, beschouwd Nike Air Max 270 Damen als een zeer lelijke schoen, is aan de top van zijn eigen renaissance, in 2018 verenigd met de grootste producent van antisociale outfits ooit gemaakt: de enige echte Rick Adidas NMD Mujer Owens. De samenwerking Birkenstock Nike Air Max 95 Womens x Rick Owens markeerde de eerste keer dat Birkenstock ooit samenwerkte met een ander merk - het was het grootste modemoment in 20 jaar. Elk dom Adidas Deerupt Womens artikel dat verkondigt hoe raar het is dat Birkenstocks nu als cool worden beschouwd, is stom; ze zijn al tientallen jaren chic. Maar er zijn bepaalde mainstream Nike Air Max 90 Damen verhalen die de stijlschaap van de wereld blind adagen: ad nauseum: Birkenstocks zijn lelijk, net als cargo shorts.

Als je een stijlgevoel had, zou je de Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens stilistische superioriteit van beide kledingstukken zien. Cargo-shorts en -broeken, zoals Birkenstocks, hebben onlangs een nieuwe bekendheid gekregen, maar ze waren al jarenlang Adidas Superstar Heren populair bij Abercrombie and Fitch en Hollister-shoppers, met een reden: Cargo's zijn utilitair en comfortabel in een bovennatuurlijk patroon. Een cargozak lijkt er nooit echt op te lijken, vooral niet Adidas ZX 750 Mujer bij moderne overdreven uitvoeringen. Ze zijn niet normaal, maar jij ook niet. Je draagt ??altijd de spelonkachtige emotionele bagage die gepaard Nike Air Max 95 Femme gaat met een gecompliceerd menselijk bestaan ??- vrachtbroekjes herkennen dat, en in plaats van te proberen het geheim te maken, of het weg te stoppen, stellen ze moedig hun vreemdste kwaliteit bloot, terwijl ze volhouden dat het een Andere opmerkelijke lelijke trends zijn de rage van de kleine bril - ze zijn onmogelijk te Nike Air Max 270 Womens scheiden van The Matrix, een film die het nieuwe millennium inluidde en gaat 20 jaar later door met het informeren van de cultuur.
Sign In or Register to comment.