ken, verschijnt er een getextureerde roze cor

De adidas Dragon Ball Z-collectie zal officieel vanaf 29 september wereldwijd worden uitgebracht. Aangekomen in sets van twee, zal het Nike Air Max 90 Womens pakket een eerbetoon zijn aan de meest legendarische personages - en veldslagen - uit de geschiedenis van de show. Het starten van dingen zal een confrontatie zijn tussen Son Goku en Frieza - de keizer van Universe 7 en de katalysator-antagonist van de hele DBZ-franchise, die Balenciaga Triple S Womens uit de macht werd genomen na zijn nederlaag bij Goku's handen. Frieza's adidas YUNG-1 is een eerbetoon aan zijn legendarische Adidas ZX 750 Femmedefinitieve vorm, want hij komt aan met een witte spiraalbodem en overlays in licht en donker paars, waarvan de laatste reflecterend is voor Adidas Sobakov Femme een extra pop van stijl. Om de look af te maken, verschijnt er een getextureerde roze corduroy-patch - een lichte knipoog naar Frieza's eerste vorm - aan de mediale zijde en een klein roze juweel siert de onderkant van de keel. Het is niet alleen de schoen zelf die knikt naar de slechterik, omdat zowel Nike Air Max 97 Donne de doos als het vloeipapier zijn gehuld in speciale Dragon Ball-branding en -versieringen. Als je op zoek bent naar de slechterik, bekijk dan onze Where To Buy-lijst voor de vileine Three Stripes-kicks hieronder - en bereid je voor op hun vrijlating op de 29ste.

adidas Nike Air Max 97 Damen Hoops heeft een behoorlijk robuust overzicht van toekomstige supersterren. Met namen als Donovan Mitchell en Kristaps Porzingis Adidas Deerupt Womens die de strepen schudden, zou adidas een stevige vertegenwoordiging in de hele competitie moeten hebben, en deze twee nieuwe ontwerpen met Bounce Adidas ZX 750 Mujer kussentechnologie zouden regelmatig moeten zijn in opkomende hoogtepunten. Vandaag onthult adidas de basketbalschoenen Pro Bounce en Mad Bounce; Nike Air Presto Femme beide zijn voorzien van Bounce-demping met volledige lengte, met TPU gecoate bovenbouw en zorgvuldig in kaart gebrachte FORGEFIBER-versterkte zones voor versterkte Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens ondersteuning en vergrendeling. Naast Mitchell en Porzingis zullen ook andere namen zoals Zach Lavine, Chiney Ogwumike, Kyle Lowery, Jaylen Brown, Brandon Ingram en nog veel meer deze nieuwe silhouetten aanvullen. De adidas Pro Bounce en Pro Bounce Low zullen in verschillende colorway worden uitgebracht opties op 1 september. De Mad Bounce zal op 1 oktober vallen. Alles zal beschikbaar zijn op adidas.com en adidas-winkeliers selecteren.

Hoewel de meest bloedstollende en onherbergzame maanden in de winter ons naderen, kijken Nike Air Max 90 Mujer de eeuwige optimisten bij Nike vooruit naar de warmere dagen van 2019 met een nieuw met bloemen bedrukt canvas Air Force 1 Low. De kleurrijke en klassieke kicks gebruiken een stevig zwart canvas als de basis, terwijl een helder en gewaagd bloemmotief dat een medley van roze, blauw, rood en groen aanroept, het Nike Air Max 90 Femme bovenste van hiel tot teen overspant. De zwarte Swoosh met middenvoet is voorzien van oranje contraststiksels en het normale Nike Air-logo van de tong is vervangen door de nieuwe swoosh-en-barafbeelding die al laat opduikt in verschillende silhouetten.Nike Air Vapormax Mujer De look wordt vervolmaakt door een ruige zwarte tussenzool / buitenzool combo die ook een vleugje oranje detaillering heeft voor een finishing touch. Deze interessante krachten bieden een mix van winter- en zomerse esthetiek en zullen op 1 januari 2019 bij geselecteerde detailhandelaars Nike Air Vapormax Femme verdwijnen.
Sign In or Register to comment.