lijk op de sancties gereageerd. Iran sta

Nike zal het Iraanse www.alejandraperez.es voetbalteam voor en tijdens de World Cup van dit jaar geen cleats geven vanwege economische sancties tegen de Islamitische Republiek. De verhuizing volgt op het besluit van de Trump-regering om zich terug te trekken uit de internationale nucleaire deal die in Nike Internationalist Mujer 2015Nike Air Huarache Femme werd gesloten, hoewel de sancties die voorkomen de sportkleding-gigant van het werken met het Iraanse team heeft bestaan ??via meerdere administraties, zei Nike in een verklaring. "VS Sancties betekenen dat Nike, als een Amerikaans bedrijf, op dit moment geen schoenen Nike Air Max Tavas Mujer kan leveren aan spelers in het Iraanse nationale team, "aldus het bedrijf. "Sancties die van toepassing zijn op Nike zijn al vele jaren van toepassing en zijn wettelijk afdwingbaar." Sommige teams laten spelers hun eigen schoenplaatjes kiezen, inclusief welk merk, voor concurrentie. Adidas Superstar Femme Sommige spelers hebben Nike Internationalist Mujer bijvoorbeeld sponsoring bij Nike. Die deals, zei het bedrijf, zullen niet worden be?nvloed. Andere teams worden gesponsord door een bepaald merk - de belangrijkste spelers in de internationale voetbalwereld zijn Nike, Adidas en Puma - en vereisen dat spelers Adidas NMD Femme een Nike Air Max 270 Womens bepaalde schoen dragen. Adidas, een bedrijf met hoofdzetel in Duitsland, biedt Iraanse uniformen, maar vertelde dat het CNBC was het team niet sponsoren, alleen de kit verkopen tegen een scherpe korting.

Iraanse spelers zijn vrij om Nike-schoenplaten te kopen en te dragen Adidas ZX Flux Mujer tijdens het www.alejandraperez.es toernooi. Nog steeds hebben de sancties de woede opgeroepen van internationale ontwikkelingsgroepen die kritiek hebben op zowel de houding van de Trump-regering tegenover de Islamitische Republiek als Nike's keuze om zich te houden aan de sancties, resulteren in burgerlijke en strafrechtelijke sancties. "We zijn teleurgesteld dat Nike de WK-spelers van Iran heeft geboycot door te weigeren schoenen te leveren aan het Iraanse nationale team," Jamal Abdi, de vice-president voor beleid van de Nationale Iraanse Amerikaanse Raad, een non-profitorganisatie Adidas ZX 750 Mujer gericht Nike Roshe Run Mujer op Iraans-Amerikaanse betrekkingen, zei in een verklaring. "We doen een beroep op de Amerikaanse regering om onmiddellijk stappen te ondernemen om deze schandelijke situatie aan te pakken en dat Nike actief naar een oplossing streeft. De FIFA moet ook de nodige stappen www.romuslus.fr ondernemen om dit probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat geen van de teams in het Wereldkampioenschap aan twee eisen voldoet. Als Messi de beste speler ter wereld is, is Ronaldo, 33, nauwelijks een stap achter. Voetbalfans van het moderne tijdperk realiseren zich Nike Air Max 90 Mujer niet hoe goed ze het hebben als ze kijken naar twee van de grootste in de geschiedenis die wekelijks optreden - en meerdere keren per seizoen tegen elkaar in Spanje.

"Regeringen die de politiek slepen naar internationale sportevenementen, waaronder Iran zelf, wanneer het de Nike Air Presto Mujerwedstrijden met Isra?l Adidas ZX 750 Femme boycot, worden geconfronteerd met welverdiende vermaningen. Deze situatie is helaas niet anders. Evenementen zoals het WK en de Olympische Spelen zijn bedoeld om boven geschillen tussen landen uit te stijgen en dienen als een voorbeeld van wat ons verenigt. "Het Iraanse Nike Air Max 270 Homme Nike Roshe Run Womens nationale team heeft niet publiekelijk op de sancties gereageerd. Iran staat op het punt de confrontatie aan te gaan met Marokko in de eerste ronde van de Wereldbeker op zaterdag in St. Petersburg. Het grootste schouwspel van Koscer, het vierjarig wereldkampioenschap Nike Roshe Run Mujer voor mannen, begint op 14 juni in Rusland. Als onderdeel van onze lead-up, inclusief het volledige toernooischema, groepsvoorbeelden en meer, volgt hier een overzicht van de spelers die je moet bekijken - sommige zelfs bekend bij de meest casual fan, sommige potenti?le Nike Air Vapormax Womens breakout-sterren.
Sign In or Register to comment.