als een onmiddellijk succes. Het werkte. De OG Chicag

De "The Ten" -collectie van Nike en Off-White die vorig jaar werd Nike Air Force 1 Damen gelanceerd, breidde in 2018 uit en overtrof daarmee de oorspronkelijke lijst van 10 paren. De eerste uitbreiding was een Europese release van de geremixte Air Jordan 1 die van teen tot hiel in fel wit is gedaan. Plus een paar hits van paars om je een koninklijk gevoel te geven. Dit was de originele colorway Abloh ontworpen voor de Nike Air Max 270 Hommecollectie van 2017, maar de merken besloten om bij Chicago te blijven voor de lancering om de sneaker te classificeren als een onmiddellijk succes. Het werkte. De OG Chicago colorway en deze witte paren blijven de dorst inspireren. Supreme is met Nike teruggekomen op sommige Air Nike Roshe Run Mujer Force 1's die, hoewel misschien niet de meest gewilde paren van het jaar, hun aandacht hebben getrokken. Bedekt www.alejandraperez.es met NBA-logo's van teen tot hiel, zijn de sneakers praktisch een hete puinhoop. Maar ze zijn ook een geweldig spel Nike Air Max 90 Hombre op de overbranding-trend van dit jaar. Deze paren zullen naar beneden gaan als een van de meest herkenbare sneakers van het jaar en ons eraan herinneren waar 2018 om draaide.

Het zou niet overdreven belangrijk zijn om te zeggen dat de snecercultuur in de Verenigde Staten is begonnen en de sector heeft geleid sinds de gemeenschap in de jaren '80 echt aan het rollen was. Maar nu is die community nu wereldwijd en wordt het tijd dat de merken echt op elk van die markten spelen. Dit voorjaar cre?erde Jordan Brand een paar Jordan 3s voor Seoul Nike Air Force 1 Donne Korea om de Olympische Spelen te vieren. Ze zien er snel uit als een vreemde Nike Air Huarache Femme versie van de True Blues of misschien White Cements. Maar bij nader inzien zul je merken dat het een toneelstuk is op de Koreaanse vlag, waarbij de eigenlijke vlagelementen verschijnen als borduurwerk op de tong. Ze zijn een heel subtiele flex, aangezien er niet veel paren in de wereld bestaan. Heb je wel eens pizza willen bestellen, maar Nike Air Presto Mujer kon je niet de moeite nemen om naar je telefoon te zoeken? Pizza Hut loste die eeuwigdurende uitdaging op met zijn Pie Tops II, ontworpen en vervaardigd door Shoe Surgeon. De sneakers Nike Air Max 90 Damen hebben duidelijke retro sneaker-inspiratie, maar de moordenaar is dat ze zijn geoptimaliseerd met technologie om een ??pizza voor je te bestellen en vervolgens je tv te pauzeren wanneer de bezorger aankomt. Ze voldoen misschien niet aan je sneaker dorst, maar ze kunnen je honger stillen.

Adidas Handbal Top is een echte Adidas Superstar Mujer erfenis en een goed voorbeeld van hoe geweldig schoenen waren in de jaren 1980. Toen basketbal en rennen Adidas ZX Flux Mujer sneaker-trends overnamen, werden zolen behoorlijk saai. Als een bedrijf niet probeerde zoveel mogelijk lucht in Nike Roshe Run Damen de sneaker te injecteren, cre?erden ze alleen maar golven van EVA en rubber. De zool op deze relatief ingetogen kicks Nike Air Max Thea Femme heeft verticale ruggen die in 2018 onverwacht zouden zijn, terwijl de upper old-school is zonder zich moe te voelen. De Oyster Holdings-samenwerking gebruikte gedempte tonen voor sneakers die een statement maken, maar niet schreeuwen.Nike Air Huarache Mujer De outdoorschoen kwam dit jaar terug met een wraak en dat is grotendeels te danken aan Kiths voortdurende samenwerking met het merk Terrex van Adidas. Ze hebben een hoop kicks uitgebracht, maar onze favoriet is deze TR Boost EEA. We houden van deze omdat ze de lijn tussen een Nike Roshe Run Donne opzichtige outdoorsy-schoen en een meer verteerbare streetwear-look overbruggen. De klassieke Ronnie Nike Air Max 270 Donne Fieg-kleuren van marine en zalmroze verschijnen overal in de schoen, met een ruige zool waardoor ze net zo goed werken tijdens een wandeling als op Lafayette Street.
Sign In or Register to comment.