me goed en had van mijn verloskundige de

Ik was erg enthousiast om terug te keren naar hardlopen na de geboorte van Jack in september 2012. Mijn doel was om een Nike Internationalist Dámské ??voorjaarsmarathon en BQ te lopen. Ik liep tijdens mijn zwangerschap met hem in de hoop een soort conditie te behouden (ook omdat hardlopen een uitlaatklep is voor stress en het is echt mijn 'ik'-tijd), zodat een terugkeer naar www.dannywinstanley.co.uk postpartumtraining (in theorie) minder moeilijk zou zijn.
Mijn eerste run na Jack was drie weken postpartum. Ik voelde me goed en had van mijn verloskundige de OK gekregen om te rennen. De run was een succes (en daarmee bedoel ik dat er geen lek was). Ik rende de volgende dag en bleef de rest van de week lopen. Op de vierde of vijfde dag had ik een gevoel van laksheid in het bekkengebied en leed / incontinentie. Op dat moment besefte ik dat ik te veel te snel had gedaan.
Toen ik naar mijn verloskundige terugkeerde, raadde ze me aan om een ??fysiotherapeut voor de gezondheid van vrouwen te bezoeken. Na Nike Air Max 90 Damen Pink mijn eerste beoordeling besefte ik dat als ik niet was gestopt toen ik dat deed, ik behoorlijk wat schade had kunnen aanrichten (mogelijk een verzakte blaas waarvoor een operatie nodig was). Ik nam vier weken volledig vrij om te rennen Nike Air Presto Damen en bracht die weken door in fysiotherapie. Ik ben pas na ongeveer 12 weken postpartum echt weer gaan rennen. En op dat moment adviseerde mijn fysiotherapeut me tegen marathontraining.
Mijn bekkenbodem was niet sterk genoeg of genoeg hersteld om te rennen zoals ik wilde lopen, wat frustrerend was. Maar na die eerste beoordeling en een gesprek met de fysiotherapeut besefte ik Nike Air Max 90 Womens Black dat ik echt ongeschoold was over het risico van verzakking en het belang van bekkenbodem, heup en kernkracht als het gaat om hardlopen tijdens de zwangerschap. Ik denk dat hardlopers er vaak van uitgaan dat we in topconditie zijn Nike Air Max Zero Femme omdat we een race van tien mijl kunnen maken. Wat ik me realiseerde was dat er gebieden van zwakte en onbalans in mijn lichaam waren die zwaar gespannen waren toen ik door de zwangerschap liep. Voor een zwangere vrouw (vooral iemand die al kinderen heeft) zijn tijd en energie beperkt; Ik wou dat ik meer tijd en energie had besteed aan het versterken van mijn lichaam en het gebruiken van zwangerschap als een kans om me te concentreren op het corrigeren van zwakte en onbalans in plaats van alleen maar hardlopen.
Als je advies zou moeten geven over het rennen naar andere vrouwen die zwanger zijn of van Nike Air Odyssey Dames plan zijn om kinderen te krijgen, wat zijn dan de belangrijkste dingen die je zou willen suggereren?
Ik denk dat het belangrijkste is om beoordeeld te worden door een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in de gezondheid van vrouwen. Nike Air Max 90 Femme Noir In veel gevallen (althans dit is mijn persoonlijke ervaring en de feedback die ik van veel lezers heb ontvangen) zijn artsen en verloskundigen niet altijd op de hoogte van de laatste informatie over bekkenbodemgezondheid met betrekking tot hardlopen tijdens de zwangerschap. Een beoordeling door een PT kan veel nuttige informatie opleveren over zwakte en onbalans die mogelijk wordt verergerd door tijdens de zwangerschap te rennen. Hoe meer je kunt voorkomen, hoe beter.
Ik heb honderden reacties op mijn post gehad; een grote meerderheid komt van vrouwen die na de zwangerschap niet meer kunnen rennen Adidas Superstar Womens - en dit is na fysiotherapie en vaak een operatie. Het lijkt me dat er een groeiende trend is van de "uber-fit" zwangerschap. Het is een trend die ertoe kan leiden dat vrouwen zich onder druk voelen om actief te blijven, zelfs als www.lavolailles.fr hun lichaam of arts hen anders vertelt. Ik zou vrouwen aanmoedigen om ge?nformeerd te worden over hun eigen lichaam en niet te kopen in angst om hun conditie te verliezen. Ja, er zal fitness verlies zijn, maar uiteindelijk wil je op een plaats postpartum zijn waar je stevig kunt beginnen met het opbouwen van je conditie. U wilt niet te maken krijgen met tegenslagen waar u zich in PT bevindt, omdat u te veel te laat in uw zwangerschap bent geweest of te veel te kort na uw bevalling.
Sign In or Register to comment.